Donateur worden?

ROKA Theatergroep heeft al vele jaren een enthousiaste groep donateurs. Zij genieten van een gezellige avond uit, vaak samen met vrienden of familie. Maar ook de leden van ROKA kijken er altijd naar uit om iedereen weer te ontmoeten in ons fijne Theater de Speld. Wij zorgen dan ook graag voor een gezellige voorstelling, drankje achteraf, muziekje aan en de voetjes van de vloer.

Wilt u ook donateur worden en verzekerd zijn van 2 avonden lachen en gezelligheid? Vul dan het formulier in. U ontvangt een bevestiging van uw inschrijving.

Hoe gaat het in z’n werk

Het donateurschap van ROKA theatergroep kost € 30,00 per jaar en daarvoor krijgt u het volgende:

  • 2 kaarten voor onze jaarlijkse toneelvoorstelling medio november.
  • 2 kaarten voor onze cabaretvoorstelling in april.
  • Inclusief koffie en thee bij beide voorstellingen

Voor de cabaretvoorstelling ontvangt u een brief met uitnodiging en een voucher waarmee u 2 kaarten kunt afhalen bij sigarenmagazijn de Wilde.

Losse toegangskaarten voor onze voorstellingen zijn ook verkrijgbaar a € 12,50 per stuk (inclusief koffie en thee).

Jaarlijks wordt in oktober contact met u opgenomen voor de betaling van het donateursgeld. Dat gebeurt door één van onze leden die ook uw contactpersoon is voor onze vereniging. Betaling van het donateursgeld kan zowel door een bankoverschrijving, via een betaalverzoek of contant. U spreekt dat af met uw contactpersoon, die er ook voor zorgt dat u kaarten ontvangt voor de toneelvoorstelling in november.

Nieuwsbrief

Om u vervolgens op de hoogte te houden van onze activiteiten ontvangt u in het vervolg onze nieuwsbrief. Stelt u dit niet op prijs dan kunt u zich gewoon uitschrijven voor deze nieuwsbrief.

Verder zullen wij uw gegevens niet voor andere doeleinden gebruiken dan hierboven beschreven.

Schrijf u in als donateur